söndag 8 juli 2012

jag saknar det här

Hej!

Sitter här vid min älskade dator för första gången sen vi flyttade och skriver ett blogg inlägg.
Jag borde ha tusentals saker att säga, men just nu är huvudet tomt.
Förlåt för att jag sviker er, men jag är rädd för modeminternet och för att jag ska fastna här och aldrig få klart mitt rum eller mitt liv.

Det är helt sjukt att det faktiskt är över en månad sen vi flyttade hit. Jag är typ den lyckligaste människan i världen för jag trivs så förbaskat mycket, men trots att det känns så skönt, kan jag inte låta bli att sakna mitt gamla hem något fruktansvärt! Jag har ändå bott där i 12 år. Galet.

Har iaf haft en finfin helg. Fredag på l'Orient med spelning. Captain Jacks Army, Saturday Heroes och Street Dogs. Missade CJA, enda jag faktiskt ville se där så det suger hårt. Sjukt ledsen för det, men de lär ju spela fler gånger, trist bara när man peppat sen i januari typ.
Lördagen spenderades i Norrköping. Munken in the park. Åkte med pappa och Ludde. Såg Entombed som var awesome! Deras basist har antagligen stått i solen halva sommaren och spelat för den benan han had ei sitt svarta hår var inte att leka med! Kan tänka mig hur den känns om kvällarna.. Bob Hund som sista akt, efter donkenhäng och chill vid strömmen.
Dagen spenderades i sängen, i soffan och i köket. Mys med min älskling hela dagen, utan baksmälla! Så skönt att ändå ta en time-off dag totalt trots att man inte mådde skit.

Har fixat till så jag helt plötsligt har minne i telefonen igen. Har haft grejer som buggat typ för mitt minneskort har varit "fullt".. Missade såklart att spara mina foton med piercingen, men den får ni se tids nog. Är så J Ä V L A N Ö J D så det är inte klokt! Svårt att hitta något jag passar bättre i än små fina piercingar.

Är pepp. På något. Kan inte säga vad för jag vet ärligt inte. Bra väder kanske? Eller peppar på att min kropp bara helt random tappade tre kilo så magen blev platt och snygg utan att jag fattade vad som hände?

Nu ska jag chilla vidare och göra tidig kväll. Skönt om man kommer i tid innan halv tolv.

Kärlek till er.

2 kommentarer:

  1. älskar när magen helt plötsligt gör så! blir platt alltså :D men det brukar den göra efter Lingonveckan i och för sig hahaha

    SvaraRadera
  2. jag har ju läst. trodde du hade nåt nytt på gång... ;) kram

    SvaraRadera