måndag 29 november 2010

önskningar

haha idag känner jag mig som ett barn, skriver önskelista, gör det varje år men ibland känns det speciellt, enda som fattas nu är att jag sitter med någon sorts katalog och prickar för allt jag vill ha.
   tänkte klaga lite idag... känner att det finns en hemskt viktig fråga som bör ställas nu; står det i Sveriges rikes lag att det är förbjudet att gå och/eller cykla? eftersom det där med snöröjning verkar förbaskat svårt.. idag hade de, tro det eller ej, skottat, men glömt sanden i sandlådan så det var ändå hemskt halt.. blir trött på att det är likadant i år som förra året, då hände detta i december/januari, nu är det fortf november och de har ändå inte fått tummen ur arslet att fatta att detta är Sverige, det kommer snö varje år, mer eller mindre ibland, men man kan inte tänka varje vinter att vad är det här? sånt här har vi bara sett på tv.. snälla...?

jaa, jul i år igen, känns på många sätt och vis annorlunda i år faktiskt.. kanske har med prinsen att göra? blir ju att fira jul med honom, alldeles ensam i det stora huset den 30/12 hehe, familjen är kvar i spanien då, så det kommer bli bäst (a)
så svarar jag inte om ni skulle ringa så vet ni varför..

pfft jag vill ha långt hår, sånt där fint och snyggt hår som mår bra och som inte är fullt uppklippt och shiet, det önskar jag mig i julklapp! meen håret växer som fan och det är värt, om 10 år har jag kanske långt hår igen -.-

jag kommer härmed efter min älskade piercing bli en cool människa.
saga kommer bli en ännu coolare människa.
och sen kommer vi äga världen.
peace

1 kommentar:

  1. LinaPinaFina vi äger världeeeenn! höhöhöhöh

    SvaraRadera