tisdag 20 december 2011

champagne showers?

som när du strippar och klär av dig är det samma grej

har precis bestämt mig för att jag hatar skittisdagar. hade en riktigt jobbig natt med konstiga drömmar om Kenza (?), hade druckit sjukt mycket vatten igår så höll på att pinka på mig vid 5 och vaknade med en rygg som inte är av denna värld. vad fan gjorde jag igår? mitt knä pajade när jag cyklade till jobbcoachen, jag var nästan framme innan det slutade göra ont i det. det andra knät knastrar som fan nu. börjar nog bli gammal.

slog in alla mina julklappar igår med. eller nästan. ska köpa sista idag och är lycklig över att mamma gav mig ett tips. men sömnlös och död funkar inte. så jobbsök och doom har jag idag. måste fixa det som tusan eftersom jag är så upptagen i veckan. kalas på fredag, SOM ALLA ÄR VÄLKOMNA TILL FAKTISKT, PLINGA PÅ FEJAN OCH SÄG TILL! ska baka i veckan och handla massor idag. känner bara hur opeppen flödar.

festen i lördags urartade men julbordet var gott och najsigt. så det tackar och bugar vi för.

satt och glodde på bloggar innan och upptäckte hur det här lilla "hatet" för avundsjuka bubblade upp. varför ska man inte, om man har råd och möjlighet få köpa vad man vill, säga att man köper det och få visa upp det? hade jag ett jobb och en inkomst hade jag shoppat och typ tatuerat mig haha.. nej men alltså vafan. varför blir folk arga? joo för de är så sjukt avundsjuka.. blir bara så trött på det där. visst jag gillar inte skryt men man ska ju ändå vara stolt. var stolta. snälla. annars försvinner typ allt.

och grattis till fina Aida som fyller 20 år idag! Grattis snygging! nu är det bara 4 dagar kvar tills det är min tur. kommer ihåg när vi gick i samma klass i mellanstadiet och aida och jag var bland de minsta och kortaste i klassen, i skolan typ. nej men haha. och jag tyckte det var orättvist men roligt att hon var "äldre" än mig men liksom mindre, för det var hon. idag är hon större, starkare och coolare och har världens finaste och tokigaste pojkvän. för det är hon värd. stå på dig snygging. och Grattis igen.

nu ska jag äta ett äpple, inte röra chokladen och dricka vatten. låter värsta bantig men med annalkande pms och värk och tyck-syn-om-mig-känsla så är det bättre med äpple och vatten tror jag. om jag inte vill bli tjock. och det vill jag inte.

puss.
han är inte bra på att slå in paket. men söt är han.

vart det här i lördags. sjukt nöjd och shortsen är grymt sköna!

1 kommentar: