onsdag 29 februari 2012

love, peace, understanding

haha, gillar att jag och min mamma sitter och bloggar, facebookar och surfar, söker jobb och chillar i köket vid varsin dator. funfun att inte sitta själv iaf!

onsdag, imorgon börjar praktiken och Rockbar på kvällen. taggar faktiskt för båda!

köpte mig en SOLO tidning när mamma och jag var på willys innan och där fanns det massa "tips" på saker som man ska vara aktsam om att skriva på Facebook med jobb som största åtanke.
blir faktiskt lite irriterad att "experterna" ska hålla på och babbla om att man inte ska lägga ut partybilder och såntdär. jag ska väl kunna finnas på bild och spy upp mina inälvor om jag vill det, utan att de ska bry sig på mitt jobb? visst förstår att man kanske inte ska snacka skit om jobbet på facebook, men statusar och sånt är väl mitt liv. mitt PRIVATliv? vafan.
kommer nog aldrig ha hela mitt jobb nosandes på min Facebook just för att slippa allt såntdär som de "kan" få reda på.

och jag är trött på hat.
vafan. vi lever verkligen i den mest hatiska värld någonsin, med krig och förstörelse och svält.
måste då folk hata varandra på tex, Facebook då? snacka skitsnack om varandra och försöka vara tuffa bakom sina datorskärmar?
såå högstadiekänsla på det. kände det idag, och började fundera på varför man har folk i sin vänlista som är yngre än en själv, för det är dem det märks mest på.
när jag gick i högstadiet kändes det iaf som om det var mer face-to-face- konfrontationer. visst nu var inte internet riktigt lika utbrett men ändå!
hur fånigt är det inte att låtsas vara cool bakom sin dator?

fortsätta söka jobb, man kanske hittar det där drömjobbet snart.
 #naiv tjej.

2 kommentarer:

  1. http://www.lrb.co.uk/v34/n05/charlotte-bronte/lingratitude mycket läsvärt!

    SvaraRadera