torsdag 8 mars 2012

cocaine heart.

har kent i lurarna. fortfarande rast. underbar musik. fick även reda på att kent spelar i norrköping i sommar. wow. blev lycklig. antar att det är i folkets park som förra gången. minnen från 2008 dyker upp.
såklart. den bästa sommaren i mannaminne. inte superbra väder, men roliga aktiviteter. som man ska ha det. gissar på en sån sommar i år med. och jag längtar. enda som fattas är ett ordentligt jobb så man kan dra in lite cash. så man kan göra sommaren.
har inte mycket planerat vilket är underbart. antingne festival eller resa eller båda med min finis. kent dådå. och sola bada dricka öl och chilla. oh vad jag ska chilla.

haha. gött att jag ska köpa mitt förbenade simkort på fredag. beach 2012! kanske blir snygg tills dess. funderar på vad för frisyr som bjuds på i sommar. vill ha långt hennarött hår. askorkat jag vet. men det är så snyggt! inga sidecuts, bara "långt" hår. klarar jag det? tveksamt.

kent ger mig som sagt minnen. och jag längtar tillbaka till alla fina dagar med min tjej. all kent vi lyssnat på. och njutit till. och sjungit med i. så. jävla. värt.

känner att all shopping detta år borde finnas på bilder. borde ta itu med det. och typ börja packa och rensa hemma. men svårt. herregud.i'm growing up. eller?

jag vill ju måla. men har typ aldrig tid! så hemskt. finns mycket jag vill göra nu. men är alltid så trött! helt stört. det förstör ju typ allt.

och jag får inga besökare här på bloggen. jag skriver inget jätteintressant. lägger inte ut bilder. haha sämsta någonsin.

ska fortsätta jobba nu.
längtar efter min man och min godispåse.

1 kommentar:

  1. måste tyvärr meddela dig att din godispåse endast är ett minne blott. dock kan det vara så att den återuppstår (magik!) om du inhandlar en pkt mjölk till mitt kaffe på vägen hem....

    SvaraRadera