tisdag 20 mars 2012

låt dom regna

Tisdag. Det är tisdag va? Herregud är helt jädra lost i dagarna nu igen. Vet vad som är uppochner iaf, som tur är.

Simmade igår, duktig tjej. Idag blir det inte simning dock. Fan det blåste storm ute, både promenerade och cyklade i det vädret, plus fucking simmade, överkurs att göra det idag med liksom!

På fredag är det dags för konsert igen! Mr Joakim Thåström blir det, asnajs! Hade velat gå och titta på Oldtown igår, på Yngves, men satan. Var ju hemma och tvättade med familjen för första gången på veckor och år känns det som!

Helgen spenderades hos prinsen. Tacolåda och hallonpaj och kaffi i fredags följ av halva första Boondock Saints filmen. Lördagen spenderades i sängen, soffan, badkaret och fest. Calle spelade tennis och jag glodde på tv, han kom hem och vi såg klart Boondock Saints och sen såg vi tvåan med bara för vi kunde.

Var ju St Patties i lördags. Alltså, bärs intogs hos Hegge och sen drog vi till Horse and Hound. Najs! Efterfest hos Hegge och vi var hemma vid halv tre ungefär. Skönt.
Vaknar upp på söndagen, UTAN baksmälla! Fyfan vad skönt. Är så jädra lycklig över det.

Idag är det jobbsökning och promenad och häng i köket med min lilla fina mamma. Inte fy skam. Har intervju på onsdag och en skituppgift jag måste göra till jobbcoachen, är fett med opepp på det om man säger så då.

Vad gör vi?
Nu kör vi!

1 kommentar: