tisdag 28 februari 2012

och där kickade våren in..?

usch. jag vill inte vara som en av dem som säger att det är vår redan, jag får det alltid slängt i ryggen då. men idag, när det har varit nästan 10 grader ute, så är det svårt att tro att vintern tänker hålla på så mycket längre.

vi fick ju dock alldeles nyligen ett jädra bakslag på vädret så man vet aldrig! vackert och varmt väder hela förra veckan, utom helgen. som tur var var jag inte ute alls i söndags, så jag slapp allt!

hade en finfin helg. fredagen spenderades på stan med mamma, shoppade-som vanligt, fikade och hade finmys med mamma. trevlans! min tjej landade i lkpg i torsdags så hon kom hem till oss och drack öl och pratade i flera timmar. ölen var god, sena julklapparna trevliga och sällskapet likaså. börjar dock känna att jag kanske skulle visa upp sakerna jag köpt i år, det börjar bli en heldel ..

lördagen spenderades i sängen, i köket, i soffan och i badkaret. hela dagen var jag svintrött! förstår inte varför alls. så tyckte det var lite jobbigt. men efter ett varmt och mysigt bad med tillhörande öl hoppade vi in i bilen, åkte till stan och tog ut pengar och landade sedan på palatset.
Johan och Peddes 30x2 fest såklart!
alkohol, taco, biljard och kareoke. jävlar vad det var fint!
klänning tunna strumpbyxor och kängor var utstyrseln för kvällen. så nöjd! så snygg tjej!

söndagen spenderades såklart i sängen och soffan och huvudvärken började försvinna runt sex på kvällen. så mycket för den festen.

men jävlar vad fin helg jag ändå hade!
perfekt festsällskap och efterfest.

Tyra var en bitch igår mot mig. rev mig på handen, möblerade om i sovrummet och bet i fingrarna. fika på stan med min tjej och sedan jobbcoach. tillbaka till prinsens lägenhet, lite städ och sen massa mys när han kom hem. lovely.

idag har mamma och jag promenerat, jag har inte sökt något jobb alls, menmen, det kommer..

finfint med vårväder iaf.

1 kommentar:

  1. Halloj Lina ! Va roligt att du läser min blogg . :) Kul att kika in på din oxå, gillar´en ! Här ska jag kika in fler gånger . Men är det inte kul att handla när det är billigt !? Smålänning ut i fingerspetsarna ! Hoppas allt är bra med dig ! :) /Manda

    SvaraRadera