torsdag 10 november 2011

romeo återvänder ensam

känns som om titeln är bra vald denna gång.

går omkring numera som en flicka som kan och får göra lite som hon vill. skönt på så många sätt. tänker inte tråka ut er med detaljer. men om ni sett att jag tagit bort bilden jag hade överst är det för att det är slut. jag avslutade det. min mamma verkar vara den i världen som inte accepterar det. inte nu i varje fall. hon verkar tjura som tusan över det. varför vet jag inte, för hon pratar knappt med mig. och då pratar inte jag med henne. svårare än så är det inte.

imorgon är det nationernas hus som gäller med musik och öldrickande. kommer bli fint. känns som om det behövs. behöver dansa av mig lite. och varför inte en spelning med ett bra band då?
sitter i sängen och söker jobb. första veckorna gick det ganska bra. men både förra veckan och denna går det trögt. känns inte som att platsbanken blir uppdaterad trots att den faktiskt blir det varje dag. trist.

har kent i öronen och njuter ganska gott. vill ta ett bad. men har inte tid. badade i måndags och rakade mina ben och skar mig. så nu är jag rädd för den biten med. dumt..

måste för övrigt duscha. min mor tvingar iväg mig till stan för att handla. alltså, måste jag duscha. är äcklig på riktigt. inte duschat eller badat sen i måndags haha. och igår tog jag en svettig promenad när jag gick från Sagus Brunstigus. inte superfräsch tjej helt enkelt.

och på fredag, imorgon, 8.50 har jag min första intervju i mjärdevi. som kundtjänst. kommer bli som i telefonsupporten . haha.

vi ses och hörs.
med öl nästa gång.

1 kommentar:

  1. vad jag tycker om det ifråga eller ej är ointressant! acceptera? svårt! mr? inte särskilt ärligt. sättet? mycket övrigt att önska. ditt liv - dina beslut. ogenomtänkta eller ej så får du själv stå för dem./m

    SvaraRadera